Deadline online bieden

Mail uw bod uiterlijk donderdag 10 mei naar veiling@quickboys.nl
Binnenkort is het weer zover. Op vrijdag 11 mei a.s. vindt in het sponsorhome van sportpark Nieuw Zuid de tweejaarlijkse veiling plaats. Dankzij de hulp van veel trouwe sponsors is de organisatie erin geslaagd een schitterende kavellijst samen te stellen (zie bijlage). Het vertrouwen in een zeer geslaagde avond is groot. Klik HIER voor meer algemene informatie over het evenement.

De veilingcommissie wil belangstellenden alvast de mogelijkheid bieden om in aanloop naar het evenement een bod uit te brengen op een van vele, prachtige kavels. Heeft u interesse in een van de bijgevoegde veilingstukken, mail dan uw bod naar veiling@quickboys.nl onder vermelding van:

1) het kavelnummer en de omschrijving van de kavel;
2) de hoogte van het bod;
3) uw naam, adres en telefoonummer.

Het uitgebrachte bod zal het openingsbod van desbetreffende kavel zijn tijdens de veiling van vrijdag 11 mei, mits het bod hoger is dan de vooraf vastgestelde minimale inzet. Tot uiterlijk donderdag 10 mei a.s. kunt u uw biedingen doormailen via veiling@quickboys.nl.

De organisatie hoopt u vrijdag 11 mei te kunnen ontmoeten in het sponsorhome en wenst u heel veel plezier toe tijdens het evenement.

Geef een antwoord