Deadline Vakantiefoto- wedstrijd

Stuur jouw inzending voor vrijdag 21 september naar vakantiefoto@quickboys.nl
De zomervakantie komt eraan en veel mensen gaan dit jaar weer op vakantie. Ook vele Quick Boyzers zullen de komende tijd op reis gaan. En uiteraard willen zij op hun vakantieadres het blauwwitte gevoel met iedereen delen.

In samenwerking met het webteam organiseert de Supportersvereniging ook dit jaar weer de Quick Boys Vakantiefotowedstrijd. Wat houdt dat in? Eigenlijk is het heel simpel. Maak een leuke foto van jezelf of iemand anders met een sjaal, muts, shirt of iets anders waarmee de link met Quick Boys gelegd wordt en stuur deze foto naar vakantiefoto@quickboys.nl onder vermelding van:

1) je naam;
2) waar deze foto is genomen en;
3) een korte omschrijving van hetgeen op de foto te zien is.

Op de website van Quick Boys wordt regelmatig een update gegeven van de inzendingen. Alle foto’s zullen uiteindelijk op de wereldkaart van deze website verschijnen. Klik HIER om de wereldkaart te bekijken.

De leukste inzendingen worden beloond met door de Supportersvereniging beschikbaar gestelde prijzen. De bestuursleden vormen de jury. De deelnemers kunnen tot uiterlijk vrijdag 21 september hun foto’s versturen.
Let op: Het is niet toegestaan fotolocaties te “fotoshoppen”. De foto dient bovendien op lokatie te zijn genomen.

Hieronder zijn de prijswinnaars van vorig jaar te zien. Peter en Thijs van der Niet waren verantwoordelijk voor deze zeer fraaie foto die werd gemaakt op Mallorca. Zij ontvingen uit handen van Simon de Jong, de voorzitter van de Supportersvereniging, een afdruk van de ingezonden foto op canvasdoek.

Rest het bestuur van de Supportersvereniging niets anders dan iedereen een heel leuke vakantietijd toe te wensen en hopelijk zien wij veel originele foto’s tegemoet!

Geef een antwoord