Diploma-uitreiking jeugdtrainers

Opleiding Pupillen trainer bij Quick Boys succes!
De jeugdafdeling is 13 Quick Boys gediplomeerde Pupillentrainers rijker.

Dit zijn:
Amanda Frissen, Davita Beugelsdijk, Jacquelien van Rijn, Arieanna Valk, Huug van Duijn, Marco Mol, Hans van der Wiel, Arris Vink, Wills de Lange, Arie Vooijs, Maarten Beens, Pieter van der Plas en Dirk van Duijn.

Onder de bezielende begeleiding van hun docent en mentor Gerard de Geus (hoofdtrainer Quick Boys 1), die ook docent is bij de KNVB in het district Zuid 1, zijn ze allen geslaagd voor het Quick Boys-diploma: Pupillentrainer.

Wij zijn als club dan ook trots op deze prestatie, om van welwillende en enthousiaste ouder of vrijwilliger door te groeien naar een gediplomeerde jeugdtrainer voor het recreatievoetbal.

Onze jeugd verdient het om door deskundige trainers te worden getraind. Wij hopen dan ook dat de geslaagde trainers willen doorgroeien binnen onze jeugdafdeling. Een volgende stap kan bijvoorbeeld zijn: het trainen van jeugdselecties. Dit willen wij als vereniging uiteraard stimuleren en ondersteunen.

Namens de jeugdafdeling en het bestuur van Quick Boys willen wij ook Gerard de Geus bedanken, dat hij ondanks zijn zware taak als hooftrainer van Quick Boys 1 de cursus toch nog in zijn vrije tijd heeft kunnen voltooien. 

Jan Guyt                                           Cees Haasnoot
Hoofd Jeugdcommissie                       Bestuurslid voetbalzaken

Geef een antwoord