Diverse Quick Boys Voetbalplaatjesacties

Ruilmiddag bij Hoogvliet Supermarkt en op sportpark Nieuw Zuid; ophalen posters tijdens Clubdag
Aanstaande woensdag wordt bij Hoogvliet Supermarkt in de Voorstraat in Katwijk een ruilmiddag georganiseerd. Van 13:00 uur tot 17:00 uur kunnen de Quick Boys Voetbalplaatjes worden geruild.

Tijdens de fotoshoots voor de verzamelactie van Hoogvliet Supermarkt, enkele maanden geleden, hebben heel veel spelers van Quick Boys te kennen gegeven dat zij van hun voetbalplaatjes ook graag afdrukken op posterformaat willen bestellen. Tijdens de Clubdag van aanstaande zaterdag kunnen de posters worden opgehaald op sportpark Nieuw Zuid. Van 11:30 uur tot 14:00 uur staan de vrijwilligers op het Evenementenplein in de tent van de Supportersvereniging voor de spelers klaar om de prachtige posters uit te delen. Het collectors item kost slechts € 12,50.

Tijdens de Clubdag op zaterdag 1 juni vindt tevens de Quick Boys Voetbalplaatjesruilbeurs plaats in het Supportershome op sportpark Nieuw Zuid. Wil je je dubbele plaatjes ruilen tegen de plaatjes die je nog mist? Kom dan van 15:00 uur tot 16:15 uur naar het Supportershome, het oude sponsorhome, van K.v.v. Quick Boys. 

Geef een antwoord