Een top barbecue bij Strandpaviljoen de Zeester

De voetbalvrouwen stonden afgelopen zaterdagavond in het middelpunt van de belangstelling
Op initiatief van hoofdtrainer Ted Verdonkschot is er afgelopen zaterdagavond bij Strandpaviljoen De Zeester een BBQ georganiseerd speciaal voor de partners van de spelers,  van de technische staf, van het  bestuur van de vereniging, van het bestuur van de Businessclub en van de hoofdsponsor en Diamantsponsoren van Quick Boys.

Tijdens deze BBQ stonden de dames in het middelpunt van de belangstelling en leerden zij elkaar beter kennen door middel van een uitdagende opdracht. De voetbalvrouwen konden hun samenwerking en bouwkundig inzicht in groepjes van vijf etaleren door middel van het construeren van een zo’n hoog mogelijke toren van spekjes en ongekookte spaghettistengels. Een uitstekend idee van de organisatoren Kees van Dijk en Cees Haasnoot. De aanwezige heren konden genieten van de uitstekende samenwerking tussen de vrouwen en zeer creatieve en uitdagende kunstwerken.  Er was ‘helaas’ een sponsor die steeds de spekjes uit de mooie creaties snoepte, waardoor er nogal eens torens in elkaar stortten.  
Onze verzorger en hersteltrainer Jan Loenen trad op als ‘deskundig’ jurylid en na een half uur werden de winnaars beloond met ieder een heerlijke fles witte wijn.  Daarna werd er genoten van een heerlijk koud buffet en rijk gevulde vleestafels bij de barbecues.  Omdat na de BBQ Strandpaviljoen de Zeester, Zilversponsor van Quick Boys, haar slotfeest hield, konden de aanwezigen genieten van een leuke band. De doelstelling van deze avond, alle vrouwelijke partners elkaar beter te laten leren kennen, is zeker gerealiseerd. We hopen hen dan ook vaker op Nieuw Zuid te mogen verwelkomen.

De BBQ werd aangeboden door het bestuur van de Businessclub, maar werd voor een belangrijk deel gesponsord door Strandpaviljoen de Zeester (www.dezeesterkatwijk.nl). Namens alle aanwezigen een groot compliment aan de uitstekende catering en gastvrijheid van De Zeester!

Geef een antwoord