Eindstand!

Dankwoord van Gerard de Geus
Bijna vijf seizoenen lang ben ik trainer geweest bij deze mooie, fantastische en ambitieuze vereniging, een enorme eer en iets waar ik trots op ben.

Reeds begin januari heb ik Quick Boys laten weten dat het mede door de reisafstand niet meer te combineren is met mijn werkzaamheden. Ook ga ik geen uitdaging aan bij een andere club.

Vijf jaar lang heb ik kunnen werken met een grote mate van vrijheid. Vijf jaar van contact met zoveel verschillende geledingen, van voorzitter tot trouwe supporter. Veel warmte, belangstelling en betrokkenheid van mensen bij deze club hebben het tot hele mooi jaren gemaakt.

Een trainer is geen tovenaar: je hebt goede mensen en spelers om je heen nodig. Dat zijn er heel veel geweest bij Quick Boys, zowel bij de senioren als bij de jeugd.

Mensen uit het management en de organisatie, maar vooral de assistent-trainers, verzorgers en begeleiders maken het mogelijk voor een trainer om zich vooral met voetbal te kunnen bezighouden.

Iedereen hierbij enorm bedankt!

Een dankwoord gaat ook uit naar de trouwe supporters, en naar de sponsors die o.a. trainingskampen naar Amerika en Tenerife mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk naar alle spelers, voor hun inzet en beleving.

Supporter van deze club zal ik altijd blijven en ik hoop op een succesvolle toekomst.

QUICK BOYS BEDANKT!

Geef een antwoord