Enkele woorden van de voorzitter

Huug van Duijn blikt terug op de zeer succesvol verlopen evenementen
Na een zeer geslaagde KNVB-finaledag en fantastische familiedagen hebben we het seizoen in stijl afgesloten. De competities zijn nu beëindigd en op de valreep werd het zesde nog kampioen, nadat het elfde en het achtste en ook meerdere jeugdelftallen hen al voor waren gegaan. Quick Boys A1 heeft zich stijlvol gehandhaafd in de af te slanken Eerste Divisie door in een zinderende beslissingswedstrijd in Uden te winnen van MVV!

Over het teleurstellende seizoen van Quick Boys 1 is al voldoende gezegd en ik wil onze plaatsgenoten vv Katwijk en Rijnsburgse Boys feliciteren met hun plaatsing in de topklasse. Wees er zeker van dat wij hen binnen enkele jaren zullen vergezellen (als zij niet degraderen uiteraard). 

Het beleidsplan is bijna gereed en zal op vrijdagavond 25 juni a.s. aan de leden gepresenteerd worden. Het wordt een beleidsplan vol ambitieuze plannen. Ik ben er echter van overtuigd dat die ambities voor onze club niet te hoog gegrepen zijn. Welke club immers zorgt er voor dat binnen een jaar na een belastingaanslag van € 350.000 de financiën weer goed op orde zijn? De aanslag is betaald en de aflossing aan de Rabobank loopt (veel) voorspoediger dan gedacht. Daar hebben velen verenigingsbreed (en daar buiten!) aan meegewerkt. Naast de inzet van de penningmeester en de financiële commissie hebben de vele activiteiten (Open Dag, Kerstloterij, Veiling, Jubileumfestiviteiten, Toernooien) daar in grote mate aan bijgedragen. En als uitsmijter natuurlijk de week die begon met de KNVB-finaledag en werd vervolgd met de Familiedagen.

Namens de vereniging dank ik dan ook de talloze vrijwilligers in al die commissies die zich van vroeg tot laat zo mateloos voor de club hebben ingezet. Wat was het een fantastische week! Ik ben er bijzonder trots op dat ik voorzitter mag zijn van zo’n geweldige en unieke vereniging. Mensen, het was allemaal Topklasse!

Huug van Duijn

Geef een antwoord