F15 de eerste kampioen van 2012/2013

Slechts 2 verliespunten na 13 wedstrijden
Afgelopen zaterdag werd de F15 kampioen in de 10e klasse. Door de winst op nummer twee (FC Lisse F12) is het team al drie speelronden voor het einde niet meer achterhalen.

De allerjongsten van onze club mochten afgelopen zaterdag dus als eerste op ons Nieuw Zuid de (kinder)champagne laten knallen. Niet alleen de champagne, maar ook de kampioenstaart van Meesterbakker Van Maanen ging er prima in.

Het team, onder leiding van trainer Tony van Duijvenbode, heeft een sterk seizoen achter de rug. Alleen een week geleden bij Ter Leede werden 2 punten verspeeld. Alle andere wedstrijden waren een prooi voor het prima spelende team, dat met een gemiddelde leeftijd van 6,5 jaar tot de jongste van de competitie hoort.

Ook afgelopen zaterdag was de 4-1 overwinning op de nummer twee FC Lisse F12 overtuigend. Het team begon stroef aan de wedstrijd maar na een minuut of 10 kwamen ze op een 1-0 voorsprong. Die voorsprong gaven ze niet meer uit handen en via de 2-0, 3-0 liep de ploeg uit naar de terechte overwinning en kon het feest beginnen.

De winst bracht het totaal aantal punten op 37, na 13 wedstrijden met 68 doelpunten voor en slechts 13 tegen. Dit mooie seizoen en kampioenschap nemen ze de jongens niet meer af. De toekomst zal uitwijzen hoe ver onze allerjongste talenten gaan komen.

Geef een antwoord