Fair Play-competitie uitgebreid

Na een bespreking tussen Quick Boys en de KNVB is besloten om dit seizoen te starten met een Fairplay- competitie voor Quick Boys F13. Het betreft wedstrijden zonder scheidsrechters op een veld van 30 bij 40 meter met een coachvak voor de leider van elk team, waarbij de rest van de toeschouwers achter de hekken staat. Onderaan dit bericht is een kopie van een krantenartikel opgenomen over dit landelijke initiatief. 

Dit is een regelrecht schot in de roos! De club is dan ook verheugd te kunnen melden dat vanuit de Landenteams het komend half jaar een tweede F-team (F14) aan deze competitie zal gaan deelnemen. 
Vanuit de club is een aantal mensen belast met de organisatorische aspecten. In de toekomst hoopt Quick Boys het project verder uit te kunnen breiden met nog veel meer deelnemende teams.

Wilt u getuige zijn van deze Fairplay-wedstrijden, kom dan op zaterdag 30 januari a.s. naar Nieuw Zuid om Quick Boys F13 (8.30 uur) en de F14 (9.30 uur) in actie te zien. De uitslagen zijn van ondergeschikt belang, het gaat in de eerste plaats om de spelvreugde. Want de jeugd heeft de toekomst!

Geef een antwoord