Feestelijke heropening van het Honk

Jeugd neemt het Honk weer in gebruik na de renovatie
Na 22 jaar heeft het Honk een grondige renovatie ondergaan.
En op zaterdag 19 maart 2011 was daar eindelijk het moment dat de jeugd er weer in kon.

Om 13.00 uur was de feestelijke opening: de vlag van het Honk werd gehesen door beheerder Jan Kuijt, en daarnaast werd er door wethouder Sportzaken van de Gemeente Katwijk – de heer W. van Duijn – een voetbal naar binnen geschoten.

De vlag kwam vanuit het oude sponsorhome en werd gedragen door Jesse van Beelen,Stijn van Duivenvoorde, Tim Wolthaus, Kay van der Plas, Guus Vooys en Hanna Yirqu.       .

Het Honk beschikt nu over 3 computers, een airhockey tafel, een nieuwe tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en een beamer met groot scherm zodat de jeugd op een groot beeld naar de TV kan kijken.

Vanaf deze plaats willen wij de dames van het Honk bedanken voor hun inzet deze week met het schoonmaken, tevens natuurlijk alle vrijwilligers die hieraan meegewerkt hebben, verder alle sponsors die deze facelift mogelijk gemaakt hebben en tenslotte het bestuur van K.v.v.  Quick Boys die dit financieel  mogelijk gemaakt heeft.

Om het Honk open te kunnen houden zoeken wij voor de zaterdagen nog hulp om een paar uurtjes bij te springen. U kunt zich aanmelden bij beheerder Jan Kuijt (tel. 06 – 5385 8019) of anders eens langskomen in het Honk.

Met vriendelijke groet,

De commissie van het Honk

Geef een antwoord