Focus Sports geeft voetbaltrainingen op Nieuw Zuid

Je kunt je nu aanmelden voor de proefsessies in de herfstvakantie
Focus Sports, bestaande uit Dennis Sip en Patrick Nutting, heeft een grote passie voor sport. Dennis en Patrick zijn zelf actieve sporters, hebben een op sport en bewegen gericht opleidingstraject gevolgd en zijn ervaren in het geven van trainingen. Beide zijn momenteel werkzaam bij de C1 en C2 van K.v.v. Quick Boys, in het bezit van het KNVB TC 3 diploma en in opleiding voor het KNVB TC 2 diploma.

Wat is de Focus Sports Voetbalschool?
‘Oefening baart kunst’. Dit hoor je vaak, maar wil jij jezelf ontwikkelen en wil je daarin professioneel begeleid worden, dan ben jij bij onze voetbalschool aan het juiste adres. Want de Focus Sports Voetbalschool is meer dan de opleiding die alleen jouw balvaardigheid vergroot. We richten ons tijdens de trainingen op de individuele ontwikkeling van de deelnemer. In het begin staan de technische en tactische ontwikkeling centraal. Daarna zal er meer aandacht besteed worden aan de CLUKS trainingen (Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid), loopscholing en mentale en fysieke weerbaarheidstrainingen.

Voor wie is de Focus Sports Voetbalschool en waar worden de trainingen gehouden?
De Focus Sports Voetbalschool is er voor iedereen! Voor zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 15 jaar. Je wordt in eerste instantie ingedeeld op leeftijd en geslacht. Indien er te grote niveauverschillen zijn, wordt er in overleg met de deelnemer bepaald of hij/zij naar een hogere groep mag.
In eerste instantie maken wij gebruik van de faciliteiten van Sportpark Nieuw Zuid, de thuisbasis van K.v.v. Quick Boys. De proeftrainingen in de herfstvakantie zullen daar dus plaatsvinden!

Wanneer gaan we starten en hoe kun je meedoen?
In de herfstvakantie geven we een aantal proeftrainingen. Deze zullen plaatsvinden op maandag 21 oktober én vrijdag 25 oktober. De kosten voor deze proeftraining zijn € 3,- per deelnemer.
Je kunt je aanmelden via de site, onder het kopje aanmelden, en mail je gegevens naar ons toe. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen, want wij hebben er erg veel zin in!


Meer informatie kun je vinden op onze website: www.focussports.nl
Heb je nog vragen, dan kun je terecht via de mail: focussports@live.nl

Geef een antwoord