Georganiseerde supporters(bus)reizen

Aandacht voor het volgende met het oog op de komende uitwedstrijden:
Met het naderen van het einde van de competitie en het feit dat het eerste elftal volop betrokken is bij het kampioenschap, zal de belangstelling voor de uitwedstrijden hopelijk (nog meer) gaan toenemen.

Al jarenlang worden supporters(bus)reizen onder verantwoordelijkheid van de Supportersvereniging en de Businessclub (sponsorbussen) georganiseerd. Daartoe zijn in de rapportage “K.v.v. Quick Boys, Veiligheid & Supporters” (juli 2007) een aantal afspraken gemaakt om o.a. de zogenaamde “wilde busreizen” hiermee worden voorkomen.

Door de vereniging wordt, als bij elke uitwedstrijd gebruikelijk, informatie aan de ontvangende vereniging verstrekt waaronder het aantal te verwachten supportersbussen. Indien bekend is dat er (mogelijk) sprake is van niet-georganiseerd busvervoer dan wordt dit eveneens bij de ontvangende vereniging gemeld. Het is dan aan de ontvangende vereniging en/of lokale overheid ter plaatse op welke wijze men hiermee wil omgaan, wetende dat er bij Quick Boys alleen sprake is van georganiseerde supporters- dan wel sponsorbusreizen voor zover die zijn gemeld bij de ontvangende vereniging.

Geef een antwoord