Gerard de Geus nieuwe trainer/coach Quick Boys 3

Onze vereniging heeft overeenstemming bereikt met Gerard de Geus (46) om komend seizoen als trainer-coach van Quick Boys 3 aan de slag te gaan.
De geboren Rotterdammer bracht een groot deel van zijn jeugd door in Gorinchem waar hij het tot eerste elftalspeler van SVW schopte (eersteklasser). Eenmaal weer terug verhuisd naar Rotterdam begon hij zijn trainersloopbaan bij de jeugd van SV Ommoord en VV Nieuwerkerk
Daarna volgde de overstap naar FC Dordrecht waar hij de afgelopen seizoenen werkzaam was bij de B1 en als assistent bij de beloften. De bezitter van het diploma TC 2 is daarnaast ook docent bij de KNVB.

De Rotterdammer verklaart zijn toch opmerkelijke overstap als volgt. "Ik wil in 2010 de opleiding TC 1-jeugd gaan volgen, maar bij FC Dordrecht kon ik volgend seizoen niet de positie krijgen die ik daarbij ambieerde. Toen kwam Quick Boys op mijn pad en ik vind het wel een uitdaging om bij deze club aan de slag te gaan met een jong team waarvoor als doelstelling geldt zoveel mogelijk jongens klaar te stomen voor een volgende stap in hun voetbalcarrière. Daarnaast biedt de club mij de gelegenheid om mij als voorbereiding op mijn TC 1-opleiding in de keuken te kijken bij teams als de A1 en Jong Quick Boys."

Wij wensen Gerard heel veel voetbalplezier toe bij onze club.

bron foto: www.fcdordrechtopleiding.nl

Geef een antwoord