Gerard de Geus nieuwe trainer van Quick Boys 2

De trainer maakt de overstap van Quick Boys A1 naar het tweede elftal
Na het aangekondigde afscheid van Jerry Ubink – de oefenmeester vertrekt naar Kagia – is het Technisch Management erin geslaagd de openstaande vacature van trainer van Quick Boys 2 naar grote tevredenheid in te vullen. Gerard de Geus zal met ingang van volgend seizoen het tweede elftal onder zijn hoede nemen.

De Geus is vanaf 2008 in dienst bij K.v.v. Quick Boys. Nadat hij begon als trainer van het derde elftal, werd De Geus aan het begin van vorig seizoen toegevoegd aan de trainersstaf van Quick Boys A1. Zijn werkzaamheden op sportpark Nieuw Zuid combineerde De Geus met de tijdrovende opleiding TC1-jeugd. Zo liep hij onder andere stage bij NAC Breda. In mei 2011 slaagde hij voor de opleiding. De uitgebreide praktijkervaring en theoretische kennis van De Geus zal onzes inziens bijdragen aan de gewenste doorstroming van jeugdspelers naar Quick Boys 1. Dit seizoen heeft hij de A-junioren onder zijn hoede die uitkomen in de Landelijke Eerste Divisie. Op dit moment voert het Technisch Management gesprekken ten behoeve van een nieuwe trainer voor het volgende seizoen voor ons vlaggenschip van de jeugd, Quick Boys A1.

Langs deze weg wordt De Geus heel veel succes toegewenst bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie als trainer van Quick Boys 2. Tevens willen wij ook alvast Jerry Ubink bedanken voor zijn inzet en resultaten de afgelopen jaren bij Quick Boys. Wij wensen hem heel veel succes met de volgende stap in zijn carrière als trainer van Kagia 1 in het volgende seizoen.  

Technisch Management Quick Boys

Geef een antwoord