Gerard de Geus tot einde seizoen hoofdtrainer Quick Boys 1

Onder zijn leiding is het blauw-witte vlaggenschip nog altijd ongeslagen
Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys maakt bekend dat Gerard de Geus tot het einde van het seizoen 2012-2013 de hoofdtrainer zal zijn van het eerste elftal. Na het vertrek van Jos van Eck nam De Geus, die het seizoen begon als eindverantwoordelijke voor het tweede elftal, de honneurs waar. De Geus zal gedurende het restant van de competitie worden bijgestaan door zijn assistent Jaap van Duijn.

De A-selectie is zeer te spreken over de goede samenwerking met De Geus. Onder zijn leiding is Quick Boys in zeven officiële wedstrijden en één oefenwedstrijd nog ongeslagen. Twee  competitiewedstrijden werden gewonnen door de blauwwitten en drie duels eindigden gelijk. Tussendoor werden twee opponenten verslagen in het bekertoernooi. In de laatste zeven officiële wedstrijden heeft Quick Boys slechts vier tegentreffers hoeven te incasseren.

In goed overleg met het Technisch Management is derhalve besloten dat De Geus tot het einde van het seizoen het eerste elftal onder zijn hoede zal nemen. Het Technisch Management wenst De Geus langs deze weg heel veel succes gedurende het restant van het seizoen 2012-2013.

Geef een antwoord