Geslaagde Kick Off Meeting

Goede, informatieve bijeenkomst in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid
Gisterenavond vond in de kantine de Kick Off Meeting plaats waarbij de gehele selectie aanwezig was. Ondanks de festiviteiten in Katwijk aan den Rijn en de Europese wedstrijden op televisie hadden tientallen supporters de moeite genomen om naar Nieuw Zuid gekomen. Zij waren getuigen van een leuke, informele bijeenkomst en werden bovendien verrast met een primeur. 

Onder leiding van presentator Martijn de Graaf werd de avond geopend door Technisch Manager Brian Mussche het woord te geven. De oud-eerste elftalspeler maakte bekend dat talent Tomas Arroyo (18) een plaats in de definitieve A-selectie heeft kunnen verwerven. Aansluitend vond de contractondertekening plaats. Klik HIER voor meer informatie over de promotie van de eigen kweek. 

Vervolgens was bestuurslid Voetbalzaken Cees Haasnoot aan de beurt. Middels een presentatie blikte Haasnoot terug op het voorgaande seizoen, legde uit welke werkzaamheden het Technisch Management in aanloop naar het nieuwe seizoen heeft verricht en sprak zijn verwachtingen uit voor het nieuwe voetbaljaar. 

Het derde en laatste gedeelte van de Kick Off Meeting werd ingevuld door Ted Verdonkschot. De hoofdtrainer liet Mike Filippo, Derek van der Plas en Jaap van der Plas de nieuwe spelers introduceren en gaf zijn visie voor het nieuwe seizoen. De nadruk van zijn presentatie lag op het samenspel tussen het eerste elftal en de supporters. Verdonkschot is van mening dat een goede samenwerking de kans op successen zal doen toenemen. 

Na een aantal vragen vanuit de zaal werd de Kick Off Meeting afgesloten en onder het genot van een hapje en een drankje konden de aanwezigen nog even verder napraten én vooruitblikken op het seizoen dat voor de deur staat.

Geef een antwoord