Gino Lauwers maakt de overstap naar Quick Boys

De jonge verdediger (21) komt over van Scheveningen
De technische commissie van Quick Boys maakt bekend dat Gino Lauwers met ingang van komend seizoen deel uitmaakt van de selectie van de blauwwitten. De talentvolle verdediger komt over van Scheveningen, de club van oude bekende John Blok. Op Houtrust kwam Lauwers dit seizoen nagenoeg alle competitiewedstrijden in actie.

Lauwers begon zjin voetballoopbaan bij het Zoetermeerse DSO. In zijn debuutjaar op hoofdklasseniveau bij VUC uit Den Haag maakte hij indruk op diverse club uit het betaalde voetbal. Uiteindelijk koos Lauwers voor ADO Den Haag. Bij de residentieclub speelde hij twee seizoenen in het beloftenelftal. Dit seizoen stond Lauwers namens Scheveningen gedurende twee competitieduels tegenover Quick Boys.

Lauwers staat te boek als een jonge, multifuntionele verdediger die het fysieke duel niet schuwt. De inwoner van Zoetermeer is prima inzetbaar als rechtsback en als centrale verdediger. Lauwers heeft de ambitie om zichzelf te ontwikkelen op voetbalgebied en wil derhalve dolgraag slagen bij Quick Boys.

Het webteam wil Gino alvast van harte welkom heten op sportpark Nieuw Zuid en wenst hem heel veel plezier en succes toe bij zijn nieuwe club.

Geef een antwoord