Goede sfeer tijdens sponsortraining

Businessclub Quick Boys is klaar voor het nieuwe seizoen
Afgelopen donderdag was het dan zover. Een groot aantal sponsors deed mee aan een training met de selectie van Quick Boys 1. Na de warming-up had trainer Ted Verdonkschot en zijn technische staf een parcours van allerlei verschillende voetbaloefeningen uitgezet. De deelnemende teams bestonden uit een diverse sponsors aangevuld met een aantal selectiespelers. Bij elk onderdeel werden de scores bijgehouden door weer andere selectiespelers.

Foto’s via icoontje links of hier
Foto’s door: Kees Kuijt vrijestijl sportfotografie

Of dat allemaal volgens de regels geschiedde laten we maar even buiten beschouwing. Maar met veel inzet, enthousiasme en vooral plezier werd er verwoed gestreden om de 1e plaats. Daarna werden er met combinatieteams sponsors/spelers nog wat korte wedstrijdjes op halve velden gespeeld. Dit alles werd uiteraard wel voorzien van het nodige onderlinge (soms positieve…) commentaar, en werd er rekening gehouden met niveau en conditie van de deelnemers.

De training en wedstrijden werden gevolgd door vele andere sponsors/toeschouwers. In alle eerlijkheid moeten wij melden dat de selectiespelers toch wel weer een technische/tactische/conditionele voorsprong op een aantal sponsors hadden…Maar goed, de sfeer was uitstekend! Dat bleek ook in het sponsorhome na de training waar voor een heerlijk drankje en hapje gezorgd werd. Daar interviewde Martijn de Graaf nog de hoofdtrainer en de nieuwkomers in de selectie dit seizoen.

En die sfeer is toch vooral waar het hier om ging, de afstand tussen sponsors en de spelers van de selectie van Quick Boys verder verkleinen. Voor een optimaal resultaat van ons vlaggenschip zullen supporters/sponsors/spelers namelijk zoveel mogelijk een eenheid moeten uitstralen. We danken hierbij de spelers en technische taf van de A-selectie voor hun medewerking en enthousiasme! Wellicht volgend jaar weer!

Er zijn overigens ook voor dit nieuwe seizoen al weer een aantal nieuwe sponsorcontracten bij de Businessclub Quick Boys afgesloten. We zullen die zeer binnenkort bij u melden.

Geef een antwoord