Groot succes jubileumeditie Quick Boys Strandvoetbaltoernooi

Ruim 100 deelnemers actief tijdens zomerstopevenement
Afgelopen zaterdag vond de vijfde editie van het Quick Boys Strandvoetbaltoernooi plaats, hét voetbalevenement in de zomerstop. Ook deze keer streden meer dan 100 strandvoetballers om de eer en de kampioenschaal. Uiteindelijk trok FC Naaktgeboren aan het langste eind, waarna op sportpark Nieuw Zuid met coverband Westcoast kon worden aangeschoven voor de heerlijke QBBBQ. 

De organisatie, bestaande uit de leden van de QBF en de Sfeercommissie, was reeds vrijdag begonnen met het prepareren van de velden op het strand bij paviljoen D(e)ining 19, een van de sponsors van het evenement. Meer dan 100 voetballers konden een dag later onder ideale omstandigheden aan de bak. Daarnaast waren ook veel voetbalvrouwen en kinderen getuige van een enerverend toernooi. De kampioen van vorig seizoen, QBF, werd onttroond door FC Naaktgeboren. The Spurs legde beslag op de derde plaats.  
Na afloop van het toernooi volgde de verhuizing naar sportpark Nieuw Zuid voor de traditionele QBBBQ, het culinaire vervolg van het Quick Boys Strandvoetbaltoernooi. Na een dag zweten en zwoegen op het Katwijkse strand waren de speklappen, worsten en harmburgers niet aan te slepen, terwijl natuurlijk ook de dorst gelest moest worden. De avond werd verder opgeluisterd door Westcoast, die sommige QBBBQ’ers letterlijk op de banken kreeg. Een mooi einde van een geweldige dag!

Langs deze weg wil de organisatie de volgende trouwe sponsors bedanken die ook de vijfde editie van het Quick Boys Strandvoetbaltoernooi weer tot een groot succes hebben gemaakt:

Taxi2airport, het Wapen van Kattuk, J. Buis & Zn. Woninginrichting, Wim Wiesmeijer Boeketterie B.V., Profile Paul, Potters & Vooijs, D(e)ining 19, TRT Blomgrossisten B.V., Supportersvereniging Quick Boys en Albert van der Plas.

Geef een antwoord