Hoe gaat het met Anton den Haan?

De middenvelder richt zich tot de supporters van Quick Boys
Aan alle Quick Boyzers,

Op 30 augustus tijdens de wedstrijd tegen UVS ben ik geblesseerd geraakt. In het ziekenhuis bleek dat er een breuk in mijn kuitbeen en enkel zat.

De afgelopen zes weken heb ik in het gips gezeten, waarvan drie weken loopgips. De eerste twee weken heb ik veel pijn gehad aan mijn gewricht, gelukkig is het daarna met de dag beter gegaan.
De afgelopen drie weken heb ik dan ook gewoon weer kunnen werken. Gister (maandag, red.) is het gips eraf gehaald, erg vreemd gevoel om na zes weken weer licht op mijn linkerbeen te staan zonder gips.

Vanaf morgen ga ik beginnen met fysiotherapie. Dit ga ik doen in samenwerking met Fysiomed in Amsterdam en Quick Boys. Mijn enkel is nu nog erg dik en stijf, de banden zien er gelukkig wel goed uit. Door de verschillende behandelingen ben ik er van overtuigd dat het snel weer wat soepeler gaat.

Mijn doelstelling is dan ook om na de winterstop weer volledig fit aan te sluiten. Ik kan niet wachten om weer lekker op het veld te staan en van waarde te zijn voor Quick Boys 1. 

Met sportieve groet,
Anton den Haan      

Geef een antwoord