Hogewoning Meubelstoffering & Kussenmakerij en Willy Noord sponsoren jeugdteams

Quick Boys E10 en Quick Boys F12 voorzien van nieuwe tassen respectievelijk trainingspakken
Nieuwe tassen voor Quick Boys E10
De spelers van Quick Boys E10 hebben nieuwe tassen gekregen en zij willen de sponsor Hogewoning Meubelstoffering & Kussenmakerij hiervoor hartelijk bedanken.
Hogewoning Meubelstoffering is al jaren een begrip in Katwijk als Meubelstoffeerder. Door goede service te verlenen en de beste kwaliteit te leveren is men al snel gegroeid tot een bloeiend bedrijf met een groot klanten bestand. U kunt daar terecht voor: banken, eetkamerstoelen, fauteuils, bootkussens, caravankussens, loungekussens, zitkussens van nieuwe vulling voorzien, bedmatrassen, motor zadels, design, div. reparaties (o.a scheuren en breuken van stof/leer en hout).

=============================================================

Strandpaviljoen Willy Noord sponsort Quick Boys F12
Onze jongens en meisjes van de F12 hebben nieuwe trainingspakken gekregen en wij willen dan ook onze sponsor Frans Lange van strandpaviljoen Willy Noord hiervoor hartelijk bedanken.
Bij strandpaviljoen Willy Noord kunt u terecht voor koffie/thee/frisdranken en toebehoren, voor lunch, diner, feestavonden en besloten partijen, maar ook voor de verhuur van strandcabines/strandstoelen/windschermen en ligbedden. Zie onze nieuwe website: www.willynoord.nl.
Graag verwelkomen zij u ook in een van onze strandbungalows. Wilt u meer informatie over onze bungalows, neem dan een kijkje op de boekingssite: www.strandbungalowswillynoord.nl.
Willy Noord is het hele zomerseizoen geopend en u bent van harte welkom in het paviljoen. Graag tot ziens!

==================================================================
Lijkt het u ook leuk om een team te sponsoren, vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact op met Adrie Ros, 06 – 30 60 63 42 of adrieros@quickboys.nl

Geef een antwoord