Hoog Quick Boys-gehalte bij benefietwedstrijd VIDB

Vrijdag 30 mei (19.30u) op sportpark de Kooltuin
Op vrijdag 30 mei organiseert de website Voetbal in de Bollenstreek een benefietwedstrijd voor het goede doel. Op sportpark de Kooltuin, de thuishaven van FC Rijnvogels, neemt een verkozen Elftal van het Jaar het op tegen een team van All Stars. Het spektakel begint om 19.30 uur.

Er is veel inbreng vanuit onze club. Zo spelen vier oud-spelers van onze hoofdmacht mee bij het All Stars Team. Floor van Duijn, Hans van der Plas, Gert Aandewiel en Marco van der Plas zijn daarvoor geselecteerd. Zij nemen het op tegen het Elftal van het Jaar, dat gecoacht wordt door onze trainer Ted Verdonkschot.
Mike Derlagen, Milan Hoek en Jaap van Duijn werden daarin de voorbije maanden als speler verkozen.

Of zij in actie komen is nog de vraag. Jaap is geblesseerd en we hopen natuurlijk met Quick Boys volgende week nog in de nacompetitie actief te zijn. In dat geval zullen Milan en Mike uiteraard niet spelen. In ieder geval zijn beide selecties de moeite waard en is het zeker een aanrader om te kijken. De volledige selecties kun je vinden op www.voetbalindebollenstreek.nl .

De opbrengst komt ten goede aan het Willem Alexander Kinderfonds (in het LUMC) en Stichting Juul. Beide zetten zich in voor kinderziektes en kinderkanker in het bijzonder. Als club doet Quick Boys ook een donatie. VIDB wil met dit unieke evenement de prachtige regio waarin we spelen verenigen en hoopt op een zo hoog mogelijke opbrengst voor het goede doel.
Graag tot 30 mei!

Geef een antwoord