Hulp gezocht: coördineren trainingen van Landenteams

Zoektocht naar vrijwilligers voor deze dankbare taak
Na een jaar met veel plezier de trainingen voor de Landenteams te hebben gecoördineerd, kunnen wij helaas niet meer de tijd opbrengen om dit volgend seizoen opnieuw dit doen i.v.m. drukte op school en werk. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die deze dankbare taak op zich willen nemen.

Het coördineren van de trainingen duurt ongeveer 2 uur per week. De inhoud van dit werk bestaat vooral uit het maken en klaarzetten van de training van de Landenteams, geheel naar eigen invulling.  Je zal ook tijdens de training helpen, daar waar nodig. Het doel van deze trainingen is de spelers kennis laten maken met het voetballen. Dit door veel pass-, trap- en dribbelvormen, met zoveel mogelijk balcontacten.

De training van de Landenteams is elke woensdag van 16:30-17:30 uur en omvang van de groep is ongeveer 80 spelers. Natuurlijk sta je er tijdens de training nooit alleen voor, aangezien er elk jaar weer voldoende ouders en stagiairs zijn die hun steentje bijdragen.

Het coördineren van de Landenteams is een leuke en dankbare taak. Elk jaar zie je weer blije gezichtjes, zowel voor als na de training.

Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar jacquelienvrijn@hotmail.com of landenteams@quickboys.nl. U kunt ook bellen naar Jacquelien van Rijn (06-40961582) of Rik van de Linde (06-13839284). Heeft u vragen of suggesties, dan horen wij dit graag.

Geef een antwoord