In gesprek met ….. Henk Wisman

(Hernieuwde) kennismaking met de hoofdtrainer van Ter Leede, en zijn visie op de wedstrijd
Even voorstellen
Mijn naam is Henk Wisman, ik ben 55 jaar oud en een geboren en getogen Amsterdammer. In 1981 ben ik mijn trainerscarrière begonnen bij de Zwarte Schapen en ben daarna op verschillende niveaus actief geweest, ook in het betaalde voetbal.

Na in het seizoen 2002/2003 met Volendam naar de eredivisie te zijn gepromoveerd heb ik nog FC Den Bosch getraind, om me daarna in het buitenlandse avontuur te storten. Ik vertrok naar Armenië, ben daar bondscoach geweest om vervolgens FC Pyunik te gaan trainen. Deze club kwam uit in de hoogste divisie en won onder mijn leiding de titel in 2005.

Teruggekomen in Nederland heb ik in het seizoen 2006-2006 eerst nog tijdelijk Ter Leede getraind om daarna hoofdtrainer te worden bij Fortuna Sittard en FC Almere City.

Verwachtingen
Het is mijn verwachting dat Ter Leede zich dit seizoen zal mengen in de strijd om het kampioenschap van de Hoofdklasse A.

Kandidaten
In mijn ogen zijn er meerdere kandidaten voor het kampioenschap, waarvan Quick Boys (dat zich dit seizoen belangrijk heeft versterkt) in mijn ogen één van de belangrijkste is.

Wie de degradanten worden? Daarvoor is het nog te vroeg in het seizoen om nu al een oordeel over te vellen, de competitie is daar op dit moment nog te jong voor.

Quick Boys
Ik ken Quick Boys al sinds de jaren dat ik er als hoofdtrainer actief was in de periode 1994-1997. Voor mij is het een club met een grote historie die over een schitterende accommodatie beschikt.

Voor de wedstrijd van morgen verwacht ik een duel dat het publiek gaat boeien. Quick Boys wil een mooie serie gaan neerzetten, terwijl Ter Leede zich gezien haar ambities  geen puntverlies kan en wil veroorloven.

Dat de beste ploeg moge winnen!

Met sportieve groeten (in het bijzonder aan iedereen die ik nog ken uit mijn Quick Boys-periode),

Henk Wisman

Geef een antwoord