Info m.b.t. KNVB-bekerfinale vrouwen

Enkele organisatorische aandachtspunten voor deze wedstrijd
Vrijdagavond (aanvang 19.30 uur) wordt de KNVB bekerfinale tussen ADO Den Haag en FC Twente gespeeld op sportpark Nieuw Zuid. Een mooie affiche voor de gemeente Katwijk, sportpark Nieuw Zuid in het bijzonder. Gezien het feit dat deze wedstrijd onder strikte voorwaarden van de KNVB wordt gespeeld zijn er diverse organisatorische aandachtspunten:

1) Zowel bij de ingang Noord (hoofdingang) als Zuid zijn toegangskaarten (3 euro) verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u gebruik maken van een staanplaats of (on)overdekte zitplaats.
2) Voor de pers / fotografen geldt accreditatie; dit dient via de KNVB te geschieden.
3) Bij de hoofdingang is er een speciale ingang voor genodigden; deze is middels bebording aangegeven. De gereserveerde toegangskaart voor genodigden kan bij de hoofdingang in ontvangst worden genomen.
4) Op de parkeerplaats bij de hoofdingang / ingang Noord zijn een 50-tal parkeerplaatsen gereserveerd voor genodigden
5) De beide busparkeerplaatsen nabij de hoofdingang dienen vrij te blijven en zijn bestemd voor de spelersbussen van resp. ADO Den Haag en FC Twente.
6) Op sportpark Nieuw Zuid treft u verschillende borden met info aan waaronder het bord ‘verboden te roken’. Rondom het veld mag er tijdens de bekerfinale niet worden gerookt.
7) De gebruikelijke ordemaatregelen van de KNVB gelden voor deze wedstrijd.
8) Er kan sprake zijn van fouillering / visitatie nabij de beide ingangen.
9) De zij-ingang van het clubgebouw blijft gesloten. Het clubgebouw is te bereiken via het terras.
10) Let op het juist parkeren nabij sportpark Nieuw Zuid. Tot 19.00 uur is er sprake van betaald parkeren, zowel op de Sportlaan als de parkeerplaats Zuid.
11) Na 19.00 uur kan er vrij worden geparkeerd.
12) Op de Laan van Nieuw Zuid mag niet worden geparkeerd. Op de niet gereserveerde parkeerplaatsen bij de hoofdingang is er sprake van vrij parkeren.
13) Verkeerd gestalde fietsen / scooters worden verwijderd / elders gestald.
14) Gezien de verwachte belangstelling wordt aan de bezoekers uit Katwijk het advies gegeven om op de fiets naar het sportpark te komen.
15) Tijdens de wedstrijd zijn ballenjongens en meisjes actief.
16) Direct na de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats. Het betreden van het veld door bezoekers tijdens de prijsuitreiking is niet toegestaan.
17) Volg de aanwijzingen van de stewards op.

Laten we er met z’n allen een fantastische wedstrijd van maken!

Geef een antwoord