Informatie benefietwedstrijd Horeca Team Katwijk – RTL7 Sterrenteam

Kom op de fiets naar Nieuw Zuid!
Zaterdag 9 augustus as. wordt op sportpark Nieuw Zuid een bijzondere wedstrijd gespeeld waarin een team, samengesteld uit veertien horecaondernemingen uit Katwijk, het zal opnemen tegen het  RTL7 Sterrenvoetbalteam. De opbrengst van de wedstrijd komt geheel ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation.

Parkeren
Via deze weg wordt u gewezen op   de relatief beperkte vrije parkeergelegenheid aan de Laan van Nieuw. In de directe omgeving van het sportpark is wel voldoende parkeergelege nheid, op Parkeerterrein Zuid en/of de Sportlaan. Hier is echter wel een betaald parkeren regime van kracht. De hierbij gehanteerde parkeertarieven bedragen € 1,60 per uur of € 6,00 voor een dagkaart. U kunt met chipknip of met muntgeld betalen bij de automaten, o.a. aan de Sportlaan en Zuidduinseweg.

Bezoekers van het sportpark mogen de auto niet op de parkeerplaats van zorgcentrum ‘Salem’ parkeren; hier geldt een wegsleepregeling!

Houd er rekening mee dat er kan worden gecontroleerd op foutparkeerders. Parkeer uw auto niet op die plaatsen waar dit niet is toegestaan. Let op de borden!

Ingang Zuid

Ingang Zuid aan de achterzijde van sportpark Nieuw Zuid zal komende zaterdag niet geopend zijn. Indien u gebruik maakt van parkeerplaats Zuid dient u het sportpark via de hoofdingang aan de Laan van Nieuw Zuid te betreden.

Bloemencorso
Gelet op het feit dat in de middaguren het bloemencorso door Katwijk rijdt en dientengevolge verkeersoverlast mogelijk is, luidt het advies voor m.n. bezoekers uit Katwijk of nabije regio om met de fiets naar Sportpark Nieuw Zuid te komen. Nabij de hoofdingang en langs de oprijlaan van het sportpark zijn ruim voldoende stallingsmogelijkheden voor fietsen en scooters aanwezig.

Voorverkoop
Toegangskaarten voor de wedstrijd bedragen € 10,00 per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Pluimgraaff Sport, De Bierwinkel, Café de Branding en het VVV. Tijdens de wedstrijddag is het loket op het sportpark geopend. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan de Dirk Kuyt foundation. Aanvang van de wedstrijd is 15:00 uur.

Geef een antwoord