Informatie Jong FC Volendam – Quick Boys

Morgen staat de wedstrijd Jong FC Volendam – Quick Boys op het programma. Het duel wordt gespeeld in het Kras Stadion, gelegen aan de Sportlaan te Volendam. Voor de Quick Boys-supporters wordt een speciaal stadionvak vrijgemaakt op de Pé Mühren Tribune. De Pé Mühren tribune is bereikbaar via ingang Zuid, gelegen aan de Eikenlaan, waar twee loketten geopend zijn voor de verkoop van toegangskaarten. De toegangsprijs bedraagt € 7,50. De aanvang van de wedstrijd is om 14:30 uur, het stadion is vanaf 13:30 uur geopend.

Wellicht ten overvloede wordt er op gewezen dat de huisregels van FC Volendam en aanwijzingen van de stewards strikt dienen te worden opgevolgd. Het gebruik van vuurwerk is ten strengste verboden.

Indien u op eigen gelegenheid naar Volendam afreist dient u uw voertuig te parkeren op Marinapark. Bij het binnenrijden van Volendam staat dit bij de rotonde aangegeven op een groot blauw bord. Vanaf het Marinapark is het circa 500 meter lopen naar het stadion. U kunt Volendam bereiken via de ringweg A10, waar u bij Amsterdam Noord de afslag S116 richting Volendam/Edam neemt. Vervolgens rijdt u via de N247 en neemt u bij Van der Valk Hotel Volendam de afslag Volendam en blijft u de weg volgen. Bij binnenkomst Volendam Rotonde rechtsaf (eigenlijk rechtdoor) met de weg mee richting centrum (Julianaweg), vervolgens rijdt u rechtdoor. Hier ziet u borden richting parkeerterrein Marinapark. Een groot deel hiervan is openbaar en gratis parkeren. Let op de aanwijzing kort en lang parkeren.

Geef een antwoord