Informatie m.b.t. parkeren

Op de zonnige slotdag van de Familiedagen
Aanstaande zaterdag vindt de slotdag van de Quick Boys familiedagen plaats op een, naar het zich laat aanzien, zonnig Nieuw Zuid.

De weersverwachting voor het pinksterweekend is van dienaard dat het zaterdag wel eens een zeer zomerse dag kan worden, waardoor naar verwachting veel strandbezoekers gebruik zullen gaan maken van de parkeergelegenheid rondom sportpark Nieuw Zuid. Om de parkeerproblematiek tot een minimum te beperken, luidt het dringende advies om met de fiets naar Nieuw Zuid te komen en deze, voor zover mogelijk, te stallen op de daartoe aangewezen plekken. Indien u toch met de auto naar Nieuw Zuid komt, houdt u er dan rekening mee dat er in de nabije omgeving een betaald parkeren regime van kracht is. Parkeer uw voertuig op de daartoe bestemde parkeerplaatsen en let hierbij op dat uw voertuig niet hinderlijk wordt geparkeerd zodat andere weggebruikers worden gedwongen een verkeersovertreding te begaan. Denk hierbij bijvoorbeeld o.a. aan het parkeren aan de westzijde op de Laan van Nieuw Zuid nabij de verkeersheuvels. Met nadruk wordt gemeld dat het niet is toegestaan uw voertuig te parkeren op het terrein van zorgcentrum Salem.

Ook de busparkeerplaats dient vrij te blijven van geparkeerde auto’s zodat deze in de loop van de dag gebruikt kan worden voor datgene waarvoor het bestemd is !!

Quick Boys 2
Tijdens de slotdag wordt tevens de halve finalewedstrijd om het landskampioenschap voor reserveteams gespeeld. Deze wedstrijd vangt aan om 14:00 uur en wordt gespeeld op veld 1. Daar sprake is van een officiële wedstrijd onder auspiciën van de KNVB dienen de ordemaatregelen van de KNVB te worden gehandhaafd. Dit betekent o.a. dat het gebruik van alcoholische drank rondom veld 1 niet is toegestaan. Het bestuur hoopt op uw begrip en medewerking in deze. Drink uw drankje op het evenemententerrein en volg de aanwijzingen van de stewards op.

Via deze weg allen een zonnige en feestelijke dag toegewenst!

Geef een antwoord