Informatie omtrent werkzaamheden Laan van Nieuw Zuid

De gemeente doet mededelingen aangaande gewijzigde verkeerssituatie
De werkzaamheden op en nabij de Laan van Nieuw Zuid / Parklaan gaan een dezer dagen beginnen. De volgende mededelingen met betrekking tot de werkzaamheden.  

1. De planning is dat er woensdag 23  of donderdag 24 februari aanstaande wordt gestart met de kap van de bomen. Het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid wordt tijdens die werkzaamheden afgesloten in verband met de veiligheid. 

2. Er zal sprake zijn van een gewijzigde verkeersituatie op het kruispunt Drieplassenweg / Parklaan te Katwijk aan Zee. Het kruispunt wordt van 21 tot en met 25 februari aanstaande voor een groot deel afgesloten voor al het verkeer. Een en ander als gevolg van rioleringswerkzaamheden van het project Rotonde Zuid. Door middel van tijdelijke verkeersregelinstallaties wordt het verkeer langs het kruispunt geleidt. Dit betekent dat het gemotoriseerd verkeer rekening moet houden moet wachttijden op zowel de Drieplassenweg als de Parklaan. De Laan van Nieuw Zuid is gedurende de werkzaamheden geheel afgesloten en bereikbaar via de Duindoornlaan.

Vooralsnog is de verwachting dat de werkzaamheden c.q. deelafsluiting maximaal een week duurt. Als het werk het toelaat, bestaat de mogelijkheid dat het kruispunt al eerder in de week wordt opengesteld.

Namens Gemeente Katwijk

Geef een antwoord