Informatie rondom de toegang tot sportpark Nieuw Zuid

Vanaf juli j.l. zijn en worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd bij de ingangen Noord en Zuid op sportpark “Nieuw Zuid”.
Werkzaamheden die nodig zijn om de toegang en de doorloop voor de (business club)leden en bezoekers te verbeteren. In het afgelopen seizoen is Quick Boys gestart met het scannen van de (business club)ledenpassen en toegangskaarten. Het storingsvrij scannen verliep niet optimaal en dit probleem is nu voor een belangrijk deel opgelost. Ruim 150 meter nieuwe bekabeling is ingegraven vanuit het secretariaat naar de beide verkoophokjes Noord en Zuid. Door een vaste verbinding op het netwerk wordt een beter signaal verkregen met als gevolg een snelle afhandeling bij het scannen. Met name bij de ingang Noord verloopt de scanprocedure goed. Bij de ingang Zuid dient nog enige verbetering gerealiseerd te worden.
De beide verkoophokjes zijn gereinigd en van een vochtafstotende laag voorzien. Het verkoophokje Noord is zowel uitwendig als inwendig geheel geschilderd en voorzien van nieuw vloerzeil en meubilair.
Op de beide hokjes is bebording aangebracht met de nieuwe toegangsprijzen. Ook op de oprijlaan Noord is / wordt nieuwe bebording aangebracht opdat dit één geheel wordt. Nog dit najaar worden bij de ingang Noord twee nieuwe ingangen gemaakt voor de leden en de
business club leden aan de rechterzijde van het verkoophokje (vanuit de Laan van NZ gezien).
De twee ingangen, links en rechts van het verkoophokje, worden vanaf dat moment alleen nog gebruikt voor de bezoekers die een toegangskaart hebben gekocht. Het doel van deze nieuwe ingangen is een betere service voor onze (business club)leden en een verbeterde logistieke doorloop.
Op deze wijze is er ook een duidelijke scheiding tussen de RFID (leden- en BC ledenpassen, zie ook hier ) en de barcode (toegangskaarten) scanapparatuur.
Ook wordt genoemd dat het asfaltplein bij de ingang Noord in zeer slechte staat is. Er zijn plannen om het plein te bestraten. Dit kan niet direct worden gerealiseerd mede ook vanwege het feit dat het asfalt als chemisch afval verwijderd dient te worden. Een nieuwe laag asfalt aanbrengen is niet meer mogelijk; sportpark “Nieuw Zuid” ligt in een waterwingebied waarbij het gebruik van asfalt voorkomen moet worden.

Vrijwilligers en sponsors
Bij het noemen van deze werkzaamheden komt direct het financiële aspect naar voren. Bij een ieder is bekend dat de financiële positie van de vereniging niet rooskleurig is en toch zijn / worden deze werkzaamheden / verbeteringen aangebracht.
Dit is mogelijk door de medewerking van een aantal betrokken vrijwilligers en ondernemers. Hierbij worden genoemd de werkzaamheden die door de Quick Boys stewardgroep, onze dagelijks actieve terreincommissie. en verschillende vrijwillige Quick Boys deskundigen zijn uitgevoerd.
Daarnaast wordt genoemd de Master Group (al jarenlang sponsor van onze vereniging) die zorg heeft gedragen voor sponsoring betreffende (een deel van) de genoemde werkzaamheden.

De vereniging is nu druk doende met een betrokken ondernemer om de nieuwe hekwerken financieel mogelijk te maken. Via deze website zal daarover later worden gecommuniceerd.
Met de scanactiviteiten dient ook de vanaf dit seizoen nieuwe Quick Boys scangroep (nu nog bestaande uit 6 vrijwilligers) genoemd te worden.
De vereniging bedankt allen die tot zover hun medewerking hebben gegeven om dit alles te kunnen realiseren.

Richtlijnen toegang
Met de verbeteringen en datgene wat nog gerealiseerd gaat worden, worden nog enkele belangrijke “toegangs”zaken genoemd betreffende een bezoek aan de thuiswedstrijd van het eerste elftal:

  • Houdt de (business club)ledenpassen “scanklaar”. Dit versnelt de doorloop.
  • Alleen de leden die hun contributie hebben betaald, hebben gratis toegang tot de wedstrijden van Quick Boys1.
  • Indien uw pas bij het scannen wordt geweigerd kan dit een technisch mankement zijn (elektronica in uw pas kan beschadigd zijn). U koopt een toegangskaart, gaat vervolgens naar het secretariaat en er wordt nagegaan wat de storing veroorzaakt. Bij gegronde reden ontvangt u de aanschafprijs van de toegangskaart direct retour. Ga geen discussie aan met de scanvrijwilliger of steward. Hij / zij verwijst u naar het secretariaat. 
  • Tot het moment dat de nieuwe ingangen zijn gecreëerd, worden de (business club)ledenpassen bij de ingang Noord aan de rechterzijde RFID gescand. De toegangskaarten worden aan de linkerzijde (vanaf de Laan van Nieuw Zuid gezien) op barcode gescand.
    Ook bij de ingang Zuid (zeker bij drukke wedstrijden) wordt een scheiding gerealiseerd voor de (business club)ledenpassen en toegangskaarten. Let op de verwijsborden!
  • Kom zoveel mogelijk op de fiets naar sportpark “Nieuw Zuid” en parkeer deze in de fietsenstalling. Nog dit najaar wordt o.a. de Laan van Nieuw Zuid gerenoveerd; er zullen dan ook een flink aantal nieuwe fietsenstalplaatsen worden gecreëerd.
  • Tijdens de wedstrijden van Quick Boys1 worden geen vervoersmiddelen (waaronder fietsen) doorgelaten. Zogenaamde verworven rechten! kent Quick Boys niet en alleen de minder valide bezoekers (dit ter beoordeling van de stewards en/of gehonoreerd verzoek op het secretariaat) hebben de mogelijkheid hun vervoersmiddel nabij het eerste veld te parkeren. 
  • Houdt er ook rekening mee dat het Dirk Kuijt terras (aan de noordkant van het hoofdveld) alleen is bestemd voor de minder valide bezoekers.
  • Houdt de rechterzijde van de oprijlaan (zie nieuwe bebording) vrij van gestalde (brom)fietsen / scooters e.d. De bereikbaarheid voor hulpdiensten wordt hiermee geborgd. Aanwezige stewards zullen u erop wijzen uw (brom)fiets elders te stallen.
  • De tussendeur tussen de voor- en achterkantine is tijdens de wedstrijden van Quick Boys1 gesloten om “illegale” toegang te voorkomen.

Tot slot: volg de aanwijzingen van de Quick Boys stewards, suppoosten, scan-medewerkers, kantinemedewerkers en vrijwilligers op. Hij/zij is de gastheer/vrouw die, samen met u, zorg draagt voor een snelle service en doorloop nabij de ingangen Noord en Zuid en een sportief bezoek aan sportpark “Nieuw Zuid”.

Geef een antwoord