Jaap van der Plas langer bij Quick Boys

De eigen kweek maakt ook volgend seizoen deel uit van het keurkorps van de blauwwitten
De A-selectie van Quick Boys voor het nieuwe seizoen krijgt steeds meer vorm. Ook Jaap van der Plas, momenteel herstellende van een blessure, zal volgend seizoen de blauwwitte clubkleuren verdedigen. De eigen kweek maakt zich op voor zijn achtste seizoen in de hoofdmacht van Quick Boys.

Buitenspeler Van der Plas (25) is in het huidige voetbaljaar een vaste waarde in het team van trainer Gerard de Geus. Na zijn debuut in het eerste elftal op 2 december 2006 in de uitwedstrijd tegen Huizen verscheen hij regelmatig aan de aftrap van de wedstrijden van het eerste elftal. Na zijn hardnekkige enkelkwetsuur heeft Van der Plas zich teruggevochten in het basisteam. Dit seizoen was de vleugelaanvaller bij elf competitiedoelpunten direct betrokken: vier keer wist Van der Plas het net te vinden en bij zeven treffers gaf hij de beslissende voorzet op een medespeler.

Het Technisch Management is verheugd met de contractverlenging van Van der Plas en wenst hem veel succes toe met het vervolg van zijn carrière op zijn geliefde sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord