Jaap van der Plas niet meer in A-selectie

Het is nog niet bekend waar de vleugelaanvaller volgend seizoen speelt
Met ingang van het seizoen 2014-2015 maakt Jaap van der Plas geen deel meer uit van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. In totaal heeft de buitenspeler acht seizoenen gespeeld in de hoofdmacht van de blauwwitten. Waar Van der Plas (26) zijn voetballoopbaan voortzet, is nog niet bekend.

Op 2 december 2006 maakte de uit de eigen jeugd afkomstige vleugelaanvaller onder toenmalige trainer John Blok zijn officiële debuut in de basiself van het eerste elftal in de uitwedstrijd tegen Huizen. Ook onder andere oefenmeesters mocht Van der Plas zeer regelmatig als basisspeler aantreden in competitiewedstrijden van Quick Boys. Met zijn hoge startsnelheid en goede voorzet is hij altijd een gevaar voor de verdediging van de tegenstander. Helaas is zijn bijdrage aan het huidige seizoen beperkt gebleven tot enkele invalbeurten. Maar wellicht zal de buitenspeler nog een belangrijke rol kunnen spelen in de nacompetitie.

Het Technisch Management wil Jaap hartelijk danken voor zijn inzet voor Quick Boys en hoopt voor hem op een succesvol vervolg van zijn voetbalcarrière.

Geef een antwoord