Jaap van der Plas schuift aan bij RTV Katwijk Sport

Alles draait om voetbal, komende vrijdagavond bij RTV Katwijk Sport (radio)
RTV Katwijk Sport pakt morgen uit met een speciale radio-uitzending. De voetbaltafel is vanaf 19:00 uur rijk gevuld en kleurt “blauw-wit” vanwege de aanwezigheid van speler Jaap van der Plas en voormalig hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen (thans assistent-trainer ADO Den Haag). Ook Robbert Susan (Katwijk) en Jos van Beuningen (Rijnsburgse Boys) doen mee in de discussie. Ongetwijfeld gaat het over de vraag wie er winterkampioen gaat worden in de Topklasse. En wat valt er dit seizoen nog te halen voor Quick Boys en het kwakkelende Rijnsburgse Boys? Genoeg gespreksstof voor een uur praten over voetbal.

Alle reden dus om mee te luisteren op FM-frequentie 106.8 (ether) of via 88.1 FM (kabel). Ook is het mogelijk de uitzendingen via de kabelkrant (tv-kanaal 45 en Ziggo digitale tv-kanaal 41 tot 20.30 uur) te volgen. Tenslotte kun je ook via de website http://sport.rtvkatwijk.nl (kies links onderaan voor webradio) de uitzending meeluisteren. 

Maandagavond 20:45 uur is er op TV een samenvatting te zien van deze voetbaltafel. Daarbij zal sportjournalist Robbert Minkhorst zijn visie geven op de uitspraken van de vier voetbalgasten.

Geef een antwoord