Jaco Heeringa per direct benoemd tot Manager Talentontwikkeling Senioren

De oud-eerste elftalspeler gaat zich samen met Jaap van Duijn bezighouden met de talenten van Quick Boys
De verantwoordelijkheden van Jan Schaap, Manager Senioren, worden gesplitst. Schaap zal zich per direct primair bezighouden met het eerste elftal, terwijl Jaco Heeringa per ommegaande verantwoordelijk wordt voor Quick Boys 2, Quick Boys 3, Quick Boys onder de 23 jaar en Quick Boys onder de 21 jaar. Hiermee wordt mede invulling gegeven aan een van de doelstellingen van het beleidsplan 2010-2015, te weten: “de meerderheid van de selectie van Quick Boys 1 wordt gevormd door eigen opgeleide jeugd”.  

De genoemde elftallen waar Jaco Heeringa verantwoordelijk voor wordt, zijn een kweekvijver voor onze talenten. Op die manier kunnen zij zich na de jeugdopleiding verder ontwikkelen om de stap naar het eerste elftal te kunnen maken. Gebleken is dat dit vaak een grote stap is voor talenten uit de jeugd van Quick Boys. Daarom is er een duidelijke behoefte aan meer aandacht en inspanningen voor onze talenten om de gewenste jaarlijkse doorstroming naar het eerste elftal te realiseren.   

Jaco zal zich vooral richten op de organisatorische invulling van deze functie. Hij zal worden bijgestaan door Jaap van Duijn. Gegeven de specifieke kwaliteiten van Jaap zal Jaco zich binnen het team vooral richten op de operationele invulling van de doelstellingen. Jaco en Jaap hebben beiden de gehele jeugdopleiding van Quick Boys doorlopen en een groot aantal keer in Quick Boys 1 gespeeld.
Jaco zal bij de invulling van deze functie nauw contact houden met Theo Guijt (Hoofd Jeugdopleidingen) en de trainers van het tweede en derde elftal, van Quick Boys onder de 23 jaar en Quick Boys onder de 21 jaar.

Wij zijn ervan overtuigd dat door deze nieuwe focus de gewenste doorstroming van onze talenten naar Quick Boys 1 op termijn beter zal worden gerealiseerd. Jaco Heeringa treedt ook per direct toe tot het Technisch Management van Quick Boys. Wij wensen Jaco veel succes en plezier in deze voor Quick Boys belangrijke functie.

Het Technisch Management

Geef een antwoord