Jaco van der Bent en Thom de Vries opnieuw in A-selectie

Beide talentvolle spelers maken in het huidige seizoen een goede ontwikkeling door
Ook volgend seizoen zullen Jaco van der Bent (20) en Thom de Vries (21) deel uitmaken van de A-selectie van Quick Boys. Beide spelers begonnen het huidige voetbaljaar in de B-selectie, maar werden in de winterstop vanwege hun goede ontwikkeling beloond met een overheveling naar het eerste elftal.

De gedreven aanvaller Van der Bent maakte in de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Bennekom zijn officiële debuut in de hoofdmacht van de blauwwitten. Ook in het thuisduel met ODIN’59 (0-0) verscheen Van der Bent aan de aftrap. Zijn goede prestaties in het tweede elftal en in Jong Quick Boys zijn niet onopgemerkt gebleven en heeft het Technisch Management doen besluiten om de vleugelspeler volgend seizoen opnieuw op te nemen in de A-selectie van Quick Boys.

Net als Van der Bent is De Vries eveneens een product uit de eigen jeugdopleiding. De beweeglijke spits is de aanvalsleider van het tweede elftal en weet het net regelmatig te vinden. De geboren Valkenburger mocht in oefenwedstrijden van de hoofdmacht reeds aan het grote werk ruiken. Ook De Vries zal volgend seizoen deel uitmaken van de A-selectie van de blauwwitten. Beide spelers krijgen onder de vleugels van nieuwe trainer Ted Verdonkschot de gelegenheid om zich verder te ontwikkelen op sportpark Nieuw Zuid.

Het Technisch Management is trots op het feit dat met Van der Bent en De Vries opnieuw twee door de club opgeleide spelers zullen worden toegevoegd aan de A-selectie voor het nieuwe seizoen.

Geef een antwoord