Jaco van der Bent verlengt bij Quick Boys

De aanvaller blijft, middenvelder Niels van Veen vertrekt naar FC Rijnvogels
Het Technisch Management heeft overeenstemming bereikt met Jaco van der Bent over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. De eigen kweek zal in het seizoen 2014-2015 de clubkleuren van K.v.v. Quick Boys verdedigen. Hiertegenover staat het afscheid van Niels van Veen. De aanvallende middenvelder vertrekt naar FC Rijnvogels.

Vorig seizoen maakte de gedreven Van der Bent (21) op 27 oktober 2012 zijn officiële debuut in de basisopstelling van de blauwwitten in de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Bennekom. De buitenspeler kwam met enige regelmaat in actie tijdens het voorgaande voetbaljaar in de hoofdmacht van Quick Boys. Verder maakte hij onderdeel uit van het succesvolle beloftenteam van de blauwwitten. Ook komend seizoen zal Van der Bent deel uitmaken van de A-selectie van Quick Boys. Op Nieuw Zuid wil de aanvaller een volgende stap in zijn ontwikkeling zetten.

Van Veen, die deze maand zijn 24e verjaardag hoopt te vieren, arriveerde in het seizoen 2010-2011 op sportpark Nieuw Zuid. De veelzijdige speler begon in het derde elftal en wist zich op te werken tot A-selectiespeler. Komend seizoen hoopt de inwoner van Nieuw-Vennep op meer speeltijd bij plaatsgenoot FC Rijnvogels.  Het Technisch Management bedankt hem voor bewezen diensten en wenst hem veel succes toe in zijn verdere sportieve carrière.

Geef een antwoord