Jan de Jager versterkt medische staf K.v.v. Quick Boys

Met ingang van volgend seizoen zal Jan de Jager worden toegevoegd aan de medische staf van K.v.v. Quick Boys. De geboren en getogen Scheveninger zal bij het eerste elftal de functie van verzorger gaan bekleden. De Jager oefent momenteel dezelfde functie uit bij zaterdagtopklasser Scheveningen, de club van oud-trainer John Blok en ex-spelers Michael Ros en Erwin Friebel.

De 47-jarige De Jager is naast zijn werkzaamheden bij Scheveningen in het verleden ook als sportverzorger en hersteltrainer verbonden geweest aan Sparta Rotterdam. Bij ADO Den Haag is hij momenteel als oproepkracht werkzaam. Bij deze profclubs heeft hij verantwoordelijkheid voor het herstel van de geblesseerde spelers (gehad).
Met Scheveningen heeft De Jager, getrouwd en vader van twee kinderen, meerdere keren tegenover Quick Boys gestaan. ,,De entourage op Nieuw Zuid heb ik altijd heel bijzonder gevonden. Daar leeft iedereen heel erg mee met het eerste elftal. Bij Scheveningen heeft men daar heel veel respect voor. Er bestaat dan ook een erg goede band tussen beide clubs”, vertelt de verzorger die bij zijn huidige club voorheen ook Sjaak Polak onder zijn hoede heeft gehad.
De Jager vervolgt: ,,De mentaliteit van Scheveningen en Quick Boys is identiek. Die instelling past uitstekend bij mij. Ik wil altijd winnen en stop mijn ziel en zaligheid in het team. Daarom heb ik heel veel zin om bij Quick Boys aan de slag te gaan. Ik ga werken bij een fantastische club.”

Langs deze weg wordt Jan de Jager alvast van harte welkom geheten op Nieuw Zuid en veel plezier toegewenst met het uitoefenen van zijn functie bij Quick Boys.

Geef een antwoord