Jan Loenen Hoofd Medische zaken K.v.v. Quick Boys

De verzorger en hersteltrainer van het eerste elftal heeft als taak de club op medisch vlak verder te professionaliseren
Met ingang van het seizoen 2014-2015 zal Jan Loenen ook de functie van Hoofd Medische zaken gaan bekleden bij K.v.v. Quick Boys. In deze hoedanigheid zal de inwoner van Sandpoort Noord een team van verzorgers van zowel de seniorenselecties als de jeugdselecties aansturen. 

Loenen is bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark Nieuw Zuid als verzorger en hersteltrainer van het eerste elftal. Hiervoor was hij verbonden aan o.a.  Feyenoord en de zondagtopklasser AFC uit Amsterdam. De ex-politieman zal ook volgend seizoen verbonden blijven aan het eerste elftal in deze functie. Vanaf zijn start bij Quick Boys heeft Jan een belangrijke professionaliseringslag ingezet o.a. op het gebied van nieuwe procedures, samenwerking met de clubartsen, behandelingen en materialen.  Dit uitte zich o.a. in een relatief beperkt aantal blessures,  fitte  A-selectie en snelle terugkeer van geblesseerde spelers.

Daarnaast zal de verzorger en hersteltrainer de organisatie bij de club verder professionaliseren door op maandag en dinsdag een spreekuur te houden voor de jeugdselectiespelers van 17.00 uur tot 18.00 uur, donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur t.b.v. van vervolgafspraken en het aansturen en verder opleiden van de overige verzorgers.  Hierdoor wordt o.a. ook een professionele en consistente behandeling gegarandeerd voor onze jeugdspelers.  

Het Technisch Management spreekt met de benoeming tot Hoofd Medische zaken haar vertrouwen uit in Jan Loenen. Onder zijn leiding heeft er dit seizoen al een belangrijke professionalisering op medisch gebied plaatsgevonden en in zijn nieuwe functie zal hij hier verder vervolg aan kunnen geven.

Geef een antwoord