Jan Loenen nieuwe verzorger Quick Boys 1

De huidige verzorger van zondagtopklasser AFC volgt Hans Ultee op
Met ingang van volgend seizoen wordt verzorger Jan Loenen toegevoegd aan de medische staf van het eerste elftal van K.v.v. Quick Boys. Loenen is momenteel verbonden aan zondagtopklasser AFC uit Amsterdam.

Loenen, in het dagelijks leven werkzaam als masseur en in de beveiliging, is bezig aan zijn tweede seizoen als verzorger bij de Amsterdamsche Football Club. Daarvoor was de 52-jarige inwoner van Santpoort Noord onder andere acht jaar actief geweest als verzorger van de A-junioren van Feyenoord. In Rotterdam heeft hij onder andere samengewerkt met Cor Varkevisser, Niels van Duijn en Reinhard Breinburg. Bij FC Volendam had Loenen onder meer Maarten Woudenberg en Harry Zwarthoed, de kersverse aanwinsten van de blauwwitten, onder behandeling. In zijn studententijd was Loenen kort woonachtig in Katwijk en bezocht hij met enige regelmaat de thuiswedstrijden van Quick Boys. Loenen is trots en blij verzorger te mogen worden bij een club die hij hoog aanschrijft.

Loenen zal de door het vertrek van Hans Ultee ontstane vacature gaan invullen. Overigens wordt van Ultee, die na 25 jaar trouwe dienst wegens gezondheidsredenen zijn werkzaamheden heeft moeten neerleggen, binnenkort op gepaste wijze afscheid genomen.

Met de komst van Loenen is wederom een belangrijke positie in de organisatie rondom het eerste elftal ingevuld door het Technisch Management. Langs deze weg wordt Jan een fijne en langdurige samenwerking toegewenst op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord