Jan Mouter nieuwe algemeen wedstrijdsecretaris K.v.v. Quick Boys

Wie vult de vacature van (assistent-)wedstrijdsecretaris voor Quick Boys onder de 21 jaar en Quick Boys onder de 23 jaar in?
Jan Mouter zal in het nieuwe seizoen 2012/2013 de verantwoordelijkheid op zich nemen van het algemeen wedstrijdsecretariaat. Tevens zal hij het wedstrijdsecretariaat van zowel de senioren selectieteams (Quick Boys 1, Quick Boys 2, Quick Boys 3) als de overige seniorenteams (4 t/m 19) op zich nemen.

De functie van algemeen wedstrijdsecretaris en wedstrijdsecretaris senioren selectieteams neemt Jan over van Dirk Hazenoot. Dirk zal zich in het nieuwe seizoen beperken tot het wedstrijdsecretariaat voor de D-, E- en F-teams. Wij zijn Dirk zeer erkentelijk voor zijn enorme inzet de afgelopen jaren die nodig is om genoemde functies goed uit te oefenen. Marijke Barnhoorn zal zich als wedstrijdsecretaris blijven richten op de A-, B-, C-elftallen en de damesteams.

Wij zijn hiervoor genoemde personen zeer erkentelijk voor de enorme hoeveelheid vrije tijd die zij wekelijks belangeloos besteden aan onze mooie club Quick Boys. Omdat het nog niet voor iedereen duidelijk is wat een wedstrijdsecretaris allemaal doet volgt hierna een korte opsomming.

De algemeen wedstrijdsecretaris heeft de verantwoordelijkheid en bevoegdheid m.b.t. de volgende zaken:
–         veldindeling thuiswedstrijden;
–         contact over het thuisprogramma met de KNVB;
–         coördinatie elftalopgave aan KNVB;
–         kleedkamerindeling;
–         coördinatie oefenwedstrijden thuis;
–         meelopen keuring velden.

De wedstrijdsecretarissen hebben de verantwoordelijkheid en bevoegdheid voor o.a. de volgende zaken:

–         wedstrijdcoördinatie thuiswedstrijden;
–         contacten competitieleiders KNVB;
–         regelen oefenwedstrijden;
–         verzamelen en invoeren uitslagen;
–         registeren gele en rode kaarten + schorsingen;
–         registeren aantal gespeelde competitiewedstrijden.

Zoals u ziet een groot aantal belangrijke zaken die noodzakelijk zijn om elke zaterdag meer dan veertig wedstrijden op Nieuw Zuid vlekkeloos te laten verlopen. Het is dan ook belangrijk dat alle trainers en begeleiders, etc. bij Quick Boys de relevante zaken goed met de wedstrijdsecretarissen afstemmen.

In dit bericht willen wij ook graag een oproep plaatsen voor de vacature van (assistent-)wedstrijdsecretaris voor Quick Boys < 21 en Quick Boys < 23. Onder de supervisie en begeleiding van Jan Mouter zal deze wedstrijdsecretaris het vak kunnen leren. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Jan Mouter via e-mail: janmouter@planet.nl of telefonisch via 06-51646195. De vaardigheden en kennis die u zich eigen kunt maken in deze functie zijn ook een belangrijke meerwaarde in uw zakelijke carrière.

Wij wensen Jan, Dirk en Marijke veel plezier in deze voor Quick Boys zeer belangrijk functies.

Het Technisch Management 

Geef een antwoord