Jasper de Muijnck en Wilfred van Leeuwen toegelaten tot cursus Coach Betaald Voetbal (CBV)

In totaal achttien trainers beginnen binnenkort met de opleiding
Jasper de Muijnck en Wilfred van Leeuwen hebben onlangs goed nieuws mogen ontvangen. Zowel de huidige hoofdtrainer als de toekomstige oefenmeester van Quick Boys 1 heeft van de KNVB te horen gekregen dat zij toegelaten zijn tot de cursus Coach Betaald Voetbal (CBV). Het tweetal voldoet aan de toelatingseisen en zal in de periode april 2010 tot maart 2011 meerdere bijeenkomsten gaan bewonen.

In totaal zijn achttien trainers toegelaten tot de cursus. Naast De Muijnck en Van Leeuwen voldeden ook Hans van Arum (Vitesse), Albert van der Dussen, Henk Fräser (PSV), Jean Paul van Gastel (Feyenoord), Eric Hellemons (RBC Roosendaal), Michel Jansen (FC Twente), Anton Janssen (PSV), Marcel Keizer (Argon), Frank van Kempen (Helmond Sport), Johan de Kock (De Treffers), Eric van de Luer (Alemannia Aachen), Robert Molenaar (RBC Roosendaal), Mart Nooij, André Paus (Spakenburg), Richard Roelofsen (De Graafschap) en Maurice Steijn (ADO Den Haag) aan de toelatingseisen. In 2005 heeft ook Gert Aandewiel met goed gevolg de cursus gevolgd.

Het webteam wil langs deze weg beide trainers van harte feliciteren met de toelating en hen veel succes wensen met de opleiding.

Geef een antwoord