Jasper Ketting blijft rechterhand van Ted Verdonkschot

Quick Boys verlengt de samenwerking met de assistent-trainer
Het Technisch Management heeft met assistent-trainer Jasper Ketting (36) overeenstemming bereikt over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. Samen met hoofdtrainer Ted Verdonkschot, die een doorlopend contract heeft, zal de inwoner van Hoofddorp ook in het seizoen 2014-2015 verbonden blijven aan Quick Boys.

Voorafgaand aan het huidige seizoen kreeg de fonkelnieuwe trainersstaf de opdracht mee van de sterk gewijzigde A-selectie van Quick Boys  een ingespeeld team te maken. Met liefst negen nieuwe aanwinsten had het blauwwitte keurkorps een ware metamorfose ondergaan. Momenteel staan de blauwwitten op de tweede plaats in de Hoofdklasse A. In de strijd om de tweede periodetitel heeft Quick Boys momenteel de beste papieren. Belangrijker is echter het vertrouwen dat de clubleiding heeft in de huidige staf om de doelstellingen op langere termijn te kunnen realiseren.

Het Technisch Management is zeer tevreden over de huidige ontwikkeling van het eerste elftal en daarom verheugd dat de bestaande trainersduo ook volgend seizoen verenigd blijft. 

Geef een antwoord