Jasper Ketting rechterhand trainer Ted Verdonkschot

De assistent-trainer komt over van zondaghoofdklasser HFC EDO
Met ingang van het seizoen 2013-2014 wordt Jasper Ketting toegevoegd aan de technische staf van K.v.v. Quick Boys. De 36-jarige inwoner van Hoofddorp, de broer van eerste elftalspeler Jeroen Ketting, zal gaan fungeren als rechterhand van Ted Verdonkschot. Assistent-trainer Ketting komt over van zondaghoofdklasser HFC EDO uit Haarlem.

Jasper Ketting, in het dagelijks leven werkzaam als griffier bij de rechtbank in Haarlem, is geen grote onbekende in deze regio. Als speler van Rijnsburgse Boys en ARC heeft hij menigmaal tegen Quick Boys gespeeld. De sfeer en de beleving op Nieuw Zuid is hem altijd bijgebleven en in een eerste reactie geeft Ketting aan uit te kijken naar de wedstrijden van de club die door zoveel trouwe supporters wordt ondersteund.
Op sportpark De Middelmors heeft de vader van twee dochters eerder als speler mogen samenwerken met Ted Verdonkschot. De linkspoot begon zijn actieve voetbalcarrière bij DSK uit Haarlem en kwam via TYPP en DCO terecht in de A-jeugd van HFC Haarlem. Verder was Ketting in het verleden nog actief voor de amateurs van Ajax en profclub De Graafschap.
Enkele jaren geleden keerde de geboren en getogen Haarlemmer terug bij HFC EDO, de club die dit seizoen debuteerde in de Hoofdklasse A van de zondagamateurs. Op het Noordersportpark was Ketting het afgelopen voetbaljaar actief als assistent-trainer.

Het Technisch Management heeft met de aanstelling van Jasper Ketting de ontstane vacature naar grote tevredenheid kunnen invullen en wenst de assistent-trainer veel succes toe op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord