Jeroen Ketting sluit aan bij Quick Boys

De spits is binnen afzienbare tijd inzetbaar voor de blauwwitten
Het Technisch Management maakt bekend overeenstemming te hebben bereikt met Jeroen Ketting. De 31-jarige aanvaller zit sinds vorige maand zonder club, omdat zijn profcontract bij FC Zwolle is ontbonden.

De geboren Haarlemmer doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde voorheen in Nederland voor achtereenvolgens AZ Alkmaar, HFC Haarlem, FC Volendam, Cambuur Leeuwarden en opnieuw HFC Haarlem. In de voorbereiding op het seizoen 2008-2009 sloot Ketting zich aan bij de selectie van Noordwijk. In een oefenduel met de profs van Ajax baarde de spits opzien door twee keer te scoren tegen de Amsterdammers. Een en ander resulteerde in een contract bij KSVK United (nu: Lommel United). In 98 wedstrijden scoorde Ketting 53 doelpunten namens de club die uitkomt op het tweede Belgische voetbalniveau. Na zijn terugkeer in Nederland bij FC Zwolle raakte hij geblesseerd, maar sinds mei van dit jaar is de aanvaller weer volledig fit verklaard. De overschrijvingsprocedure is reeds gestart bij de KNVB.

Het Technische Management is verheugd met de komst van Ketting en hoopt dat de spits, die ook als aanvallende middenvelder uitstekend uit de voeten kan, een meerwaarde zal zijn voor de blauwwitten.

Geef een antwoord