Jeugdig Quick Boys nipt onderuit tegen FC Lisse

Een aantal jongelingen kreeg dinsdagavond van trainer Ted Verdonkschot de kans om zich te profileren in een oefenduel met zaterdagtopklasser FC Lisse. Na een 1-1 ruststand verloren de blauwwitten nipt met 3-2 op sportpark Ter Specke. 

De technische staf stuurde een elftal met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar binnen het veld in. Onder leiding van de ervaren keeper Erwin Friebel (30) en aanvoerder Milan Hoek gingen de blauwwitten gretig van start. Linksback Joey Ravensbergen, eerstejaars senior, raakte halverwege het eerste bedrijf op ongelukkige wijze geblesseerd en moest zich laten vervangen door Mike Derlagen. Hiervoor had Renaldo Jongebloet de thuisploeg op voorsprong gebracht. Een klein kwartiertje later kwam Quick Boys langszij. Keeper Tim Orlowski keerde in eerste instantie een vrije trap van Jaap van Duijn, maar moest alsnog capituleren op een inzet van Tommy Bekooij: 1-1. 

Na de doelwisseling maakte verdediger Arie de Vreugd (19) zijn officieuze debuut in de hoofdmacht. In de loop van de tweede helft kwam ook A-junior Max van der Steen binnen de lijnen. Zij waren getuige van een treffer van Guido Pauw die de Lissenaren opnieuw op voorsprong brachten. Een overtreding binnen de beruchte lijnen van Orlowski op Bekooij leverde even later een strafschop op voor de blauwwitten die beheerst werd binnengeschoten door Jesse Driebergen. Toch ging FC Lisse alnog met de zege aan de haal na een treffer van andermaal Pauw. 

Geef een antwoord