Jeugdkledingplan in gang gezet

A.s. woensdag vanaf 16:00 uur en zaterdag nieuwe mogelijkheden ophalen nieuwe kleding door begeleiders
Afgelopen donderdagavond en zaterdag is de kleding uitgedeeld aan alle jeugdteams. Bijna alle begeleiders van de teams zijn langsgeweest om de kleding op te halen en bij deze willen wij jullie hiervoor hartelijk bedanken voor jullie medewerking. Het is een prachtig gezicht alle teams te zien spelen in die schitterende tenues, een goede uitstraling voor onze club!  

Een aantal teams heeft de kleding nog niet opgehaald, dus bij deze het verzoek om dit as woensdag vanaf 16:00 uur of a.s. zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd te doen. De kleding kan worden opgehaald bij de shop. Verder een aantal mededelingen betreft de kleding:   

1. Indien de kleding te klein of te groot is, kan het worden geruild bij de shop. Kijk voordat je komt ruilen eerst binnen je eigen team en lukt dit niet, kom dan naar de shop;    
2. Het wasvoorschrift is dat de shirts gezamelijk worden gewassen en de broekjes en sokken door de kinderen/ouders;    
3. Het kledingreglement zal naar jullie worden gestuurd en zal ook op de website worden geplaatst.   

Als je verder nog vragen hebt over de kleding, loopt dan even langs bij de shop. Deze is iedere woensdag vanaf 16:00 uur en op zaterdag geopend en u vindt hier een ruime keuze uit overige voetbalkleding en Quick Boys-merchandise.  Klik HIER om de Quick Boys Webshop online te bezoeken.

Geef een antwoord