Jong Quick Boys verliest van Jong Noordwijk

Jong Quick Boys heeft de voorlaatste wedstrijd in de beloftencompetite verloren van Noordwijk. Quick Boys was met 6 A- en 2 B-junioren niet opgewassen tegen de Noorderburen die alleen senioren, waarvan een paar eerste-elftal spelers, voor deze wedstrijd geselecteerd had.

Vanaf minuut 1 lag het tempo hoog in deze wedstrijd. Quick Boys speelde brutaal, maar kreeg een grote dreun te verwerken toen Noordwijk op 2-0 voorsprong kwam door in de 15e en 20e minuut te scoren. De wedstrijd bleef aantrekkelijk. Arie de Vreugd kreeg 5 minuten voor rust een gele kaart waardoor hij tot de rust vanaf de kant moest toekijken. Uitgerekend in deze periode kon Noordwijk de marge vergroten naar 3.

Quick Boys rechtte de rug in de tweede helft wat al snel resulteerde in een treffer van Arco Houwaart. Quick Boys ging op dezelfde wijze door en kreeg wat kansjes op de aansluitingstreffer. Vijf minuten later scoorde Noordwijk in een tegenaanval de 4-1 waardoor de blauwwitte storm een beetje ging liggen. Quick Boys probeerde het nog wel, maar kon niet voorkomen dat Noordwijk het enige team is dat nog met ARC kans maakt op de titel.

Quick Boys speelt de laatste wedstrijd tegen ARC.