Jong Quick Boys wint van Jong Voorschoten ’97

4-1 (3-0)
Dinsdagavond heeft Quick Boys in het kader van de beloftencompetitie gewonnen van Jong Voorschoten ’97.  Op Nieuw Zuid werd het 4-1.

Quick Boys was al vanaf de beginfase de bovenliggende partij. Na 20 minuten mocht John van Rijn de openingstreffer op zijn naam zetten. Tien minuten later was het Taufik Akhrif die de voorsprong verdubbelde. Op slag van rust mocht stagiair Darius Broxterman de wedstrijd al in het slot gooien.

Na de thee zakte het niveau van de wedstrijd iets weg. Quick Boys kreeg wel wat kansjes, maar verzuimde om deze te verzilveren. In de 68e minuut was het dan toch Jaco van der Bent die de 4-0 op het scorebord zette.

In de allerlaatste minuut van de officiële speeltijd mocht Voorschoten bij een uitval de eer redden door de 4-1 te maken.