Joost Kuhlmann tekent bij K.v.v. Quick Boys

De fysiek sterke aanvaller speelt volgend seizoen op sportpark Nieuw Zuid
Met ingang van het seizoen 2013-2014 voegt Joost Kuhlmann zich bij de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. Het Technisch Management heeft een akkoord bereikt met de aanvaller van Rijnsburgse Boys. Kuhlmann is na Bart Freke de tweede speler van de geelzwarten die volgend seizoen herenigd wordt met trainer Ted Verdonkschot.

De 30-jarige Kuhlmann is bezig aan zijn negende seizoen op sportpark Middelmors. De inwoner van Haarlem begon zijn voetbalcarrière bij HBC uit Heemstede. In het seizoen 2003-2004 maakte Kuhlmann zijn debuut in het eerste elftal van de Rijnsburgers. Bij de geelzwarten ontpopte hij zich als een sterke, balvaste aanvaller die de verdedigers van de tegenstander handenvol werk bezorgt. Onder leiding van trainer Verdonkschot was Kuhlmann zeer succesvol bij de Rijnsburgers met drie afdelingstitels, één zaterdagkampioenschap en het veroveren van de KNVB-beker voor amateurs. In het seizoen 2008-2009 maakte Kuhlmann een uitstapje naar IJsselmeervogels. Evenals Freke heeft Kuhlmann zijn huidige club onlangs te kennen gegeven sportpark Middelmors aan het einde van het seizoen te verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging heeft Kuhlmann, die zowel in de spits als op de flanken uit de voeten kan, gevonden in Quick Boys. Op Nieuw Zuid zal hij opnieuw gaan samenwerken met trainer Verdonkschot. Het Technisch Management heet Joost langs deze weg nogmaals van harte welkom en wenst hem een succesvol vervolg van zijn carrière toe bij de blauwwitten.

Geef een antwoord