Joost Kuhlmann verlaat Quick Boys

De boomlange aanvaller gaat spelen in een vriendenteam
Met pijn in het hart neemt Joost Kuhlmann aan het einde van het seizoen afscheid van het voetballen op topamateurvoetbalniveau. De Haarlemmer gaat in zijn woonplaats voor het zaterdagelftal van HFC EDO spelen.

Kuhlmann (32) maakte aan het begin van het seizoen de overstap van Rijnsburgse Boys naar Quick Boys. De fysiek sterke aanvaller was jarenlang actief op sportpark Middelmors en beleefde bij de geelzwarten de nodige successen. Tussendoor maakte Kuhlmann een uitstapje naar IJsselmeervogels. Bij Quick Boys maakte hij tot nu toe twee treffers. “Mijn vriendin en ik verwachten in juli ons eerste kind. Door de gewijzigde werktijden van mijn partner kan ik het trainen en spelen op topamateurniveau niet meer combineren. Ik heb het geweldig naar mijn zin bij Quick Boys, maar helaas kan ik hierdoor niet bijtekenen op Nieuw Zuid,” aldus de sympathieke speler. Hij vervolgt: “Er is natuurlijk niets mooier dan afscheid te nemen met de titel of een promotie. Dit is dan ook het enige wat telt voor mij de komende maanden. Volgend seizoen speel ik samen met een aantal oud-ploeggenoten van Rijnsburgse Boys in de tweede klasse van de zaterdagamateurs. Daar heb ik ook heel veel zin in.”

Het Technisch Management respecteert de beslissing van Kuhlmann, dankt hem voor zijn tomeloze inzet in het blauwwitte shirt en wenst hem veel geluk, gezondheid en succes toe.

Geef een antwoord